Hair

DAMES EN HEREN KAPSALON


Sinds 15 juli 2015 zijn de deuren van Mehrana Hair & Beauty geopend.
Wij zijn gelegen in het centrum van Arnhem en hebben met liefde ons best gedaan om de salon tot een aangename plek te maken waar iedereen zich thuis voelt. Dames én heren. Bij Mehrana Hair & Beauty kunt u terecht voor alle haar en beautybehandelingen.  

HAIR STYLING & CARE met WUNDERBAR


Wunderbar ondersteunt onze passie voor het kappersvak met een aanbod van toonaangevende professionele haarproducten. Hiermee kunnen we unieke kapsels  creëren met sterk, gezond en stralend haar. Het Wunderbar-gamma omvat gespecialiseerde kleurproducten op basis van de unieke Triple Color TechnologyTM die de kwaliteit en de levendigheid van het haar verbetert en onbegrensde meng combinaties mogelijk maakt.


Gekleurd haar vraagt speciale verzorging en aandacht. Naast de gespecialiseerde kleurproducten ontwikkelde Wunderbar daarom ook een professionele lijn verzorgingsproducten met revitaliserend tri-complex en stylingproducten met het unieke 48 uur Fix Complex, die stuk voor stuk de haarkwaliteit sterk verbeteren en een optimale kleurbescherming garanderen.


Onze producten zorgen ervoor dat we uitstekende resultaten kunnen bereiken en overtreft de verwachtingen van iedere klant!


Wunderbar heeft een breed gamma aan professionele haarproducten die ons helpen uit te blinken in het vak door opvallende, unieke looks te creëren. Wij concentreren op jou en je haarwensen en Wunderbar doet de rest.