Carboxy therapie

Carboxy therapie

Carboxy Co2 therapy

Carboxy staat voor koolstofdioxide. Koolstofdioxide is een onzichtbaar en geurloos gas. Het zit in de lucht om ons heen en in ons lichaam. De nieuwste toepassing van koolstofdioxide bij Huidverbetering Vlissingen is een revolutionair masker om de huid jonger te maken. Door je huid van zuurstof te voorzien, krijgt je huid een enorme boost. U krijgt zelf ook een geweldige boost door de massages die ik geef tijdens het inwerken van het masker!

 

Een nieuwe huid

Carboxytherapy helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie  wordt gestimuleerd.

 

Carboxy Therapy de behandeling:

Na het reinigen van de huid wordt er een aangebracht en over deze gel heen een stoffen masker met activator vloeistof. Deze vloeistof reageert met de aangebrachte gel en brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal de huid kan doordringen.  Hierbij kan een licht tintelend gevoel ontstaan op de huid. Een carboxy behandeling duurt ongeveer 45 minuten en biedt na 1 behandeling al zichtbaar resultaat.

 

De resultaten van een Carboxy CO2 behandeling

Het zorgt voor verbetering van de huidfunctie door het zuurstofgehalte in de huid te verhogen.

Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine en stimuleert hun synthese door de bloedsomloop te verbeteren. Echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien.

De behandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbetert waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is carboxytherapie effectief. Carbxoy vernieuwt de  huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd. 

 

Deze behandeling is geschikt voor:

  • een verslapte huid
  • een ondervoede huid
  • een zonbeschadigde huid
  • rimpels
  • rosacea/eczeem
  • een rokershuid
  • wallen onder de ogen