Peelings

EKSEPTION PEELINGS


Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon.

Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerkingen.


Zegt elk ander merk voor huidverbetering dat niet? Klopt maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken.
Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acné, pigmentvlekken of verzakte huid, voor élke huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling.


Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in korte tijd verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

 Age Less peptide peel

Een effectieve peeling om de tekenen van huidveroudering te behandelen en in het bijzonder verlies van stevigheid, verzakking van de huid en rimpels.

(huidverbetering/huidverjonging)

4 Lacto peel

De antioxidante effecten zijn hoog en werken remmend op de tyrosinase, een enzym dat een belangrijke rol speelt in het eerste stadium van melanogenese.


(pigmentvorming)

7 Water infusion peel

Een natuurlijk vochtinbrengende werking op de huid. 

De Water Infusion Peeling is innovatief, niet-irriterend en produceert geen brandend gevoel, het is zelfs perfect voor droge en overgevoelige huid.

(droge en gevoelige huid)

2 Ferulic Acid peptide peel

Een zachte en oppervlakkige professionele behandeling om hardnekkige zon-veroudering en intrensieke veroudering te behandelen.


(zonbeschadigde huid)

5 Soft touch peel

Zeer zachte en oppervlakkige peeling om de huid voor te bereiden op sterkere peelings, als mooie booster of voor de eerste sessies op zeer dunne en reactieve huiden.


(overgevoelige of dunne huid)

8 White up + peptide peel

Een synergie van 6 soorten zuur en peptides om de huid te bleken. Huidwiteffect wordt bereikt door verwijdering van de gehoornde laag; de huid wordt gladder, lichter en de werking van tranexaminezuur.

(pigmentvlekken / bleken van de huid)

3 Gluco peel

De moleculen van de Ekseption gluconolactone peeling zijn groter; hierdoor dringt deze langzamer door de huid zonder deze te irriteren of te verbranden. De Gluco peeling is geschikt voor de droge en overgevoelige huid.

(droge en gevoelige huid)

6 Pure skin peel

Voor de behandeling van onzuiverheden, blackheads, vette huid en open poriën. Verzacht de ruwe huid en helpt de huid te versterken, waardoor deze op natuurlijke wijze wordt hersteld. Verzacht en kalmeert de huid.

(onzuivere huid)

9 Retin oil peel

De belangrijkste voordelen van deze behandeling zijn minimale huidbeschadiging, een korte herstelperiode en een lage kans op complicaties. draagt bij aan een betere epidermale structuur, verbetert de huidtextuur en -kleur.

(huidverbetering/huidverjonging)