Tanden bleken

Tanden bleken

OnlySmile Behandeling

Een tanden bleek behandeling met OnlySmile is pijnloos en met een supersnel resultaat!

We brengen tijdens een behandeling de gel aan op de tanden. Met blauw LED licht wordt de OnlySmile gel geactiveerd. Deze gel verwijdert verkleuringen en onthult binnen 30 minuten jouw natuurlijke witte tanden. Tot wel 9 tinten witter!


Effect
Het resultaat houdt voor ongeveer 6 maanden aan, dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw levensstijl. Als je rookt of veel koffie of cola drinkt, kan het effect minder lang duren.

Met OnlySmile Powder kun je het resultaat langer behouden. Het poeder verwijdert niet alleen verkleuringen, maar verwijdert ook tandplak, beschermt het glazuur en versterkt jouw tanden.


Na de behandeling

Alleen water drinken en absoluut niet roken, tot 3 uur na de behandeling


Hoe vaak?

Je kunt de behandeling zo vaak laten doen als je wil, OnlySmile verzwakt of beschadigt het glazuur of de natuurlijke sterkte van jouw tanden niet.


Wie liever niet?

Niet voor zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 6 jaar


OnlySmile Powder

Het tandbleekpoeder verwijdert effectief tandplak en laat je tanden stralen in een natuurlijk wit. Het is onderworpen aan strikte EU-richtlijnen en wordt ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

Gebruik OnlySmile tandbleekpoeder om je tanden voor te bereiden op de aankomende bleekbehandeling of om achteraf je resultaat te ontvangen. Je kunt het poeder tussendoor gebruiken.

Het is ideaal voor rokers, koffie- en rode wijnliefhebbers. Een doos OnlySmile® tandenbleekpoeder heeft een inhoud van 75 g


Gebruiksaanwijzing:

Je doopt je bevochtigde tandenborstel in de pot en haalt er wat poeder uit. Je kunt het gebruiken om je tanden te poetsen zoals je gewend bent. Het aanbrengen duurt slechts 3 minuten en de tanden voelen glad en verzorgd aan.

Ter voorbereiding van een behandeling in de salon poets je 14 dagen lang 's ochtends en 's avonds je tanden met het poeder. Voor nazorg kun je de gebruiksfrequentie naar behoefte bepalen.

Een of twee keer per week is meestal voldoende om de herverkleuring uit te stellen.