Lichaamspakking

LICHAAMSPAKKING


Een lichaamspakking is een heerlijke wellness behandeling. Een lichaamspakking kan uitgevoerd kan worden voor verschillende doeleinden, waaronder; het ontgiften van het lichaam en het stimuleren van de complete stofwisseling, het voeden en verstevigen van de huid of ter ontspanning van lichaam en geest.


Bij een lichaamspakking wordt het lichaam eerst behandeld met een zoutscrub, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. De huid wordt zacht en de poriën openen zich waardoor de pakking beter door het lichaam wordt opgenomen. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met de pakking en wordt het geheel afgedekt met een folie. Hieroverheen gaat een heerlijke warme handdoek en deken. De warmte van het lichaam versterkt de werking van de pakking.


Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd met een warme kompres en de huid ingewreven met een voedende bodylotion. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.


Witte klei
Een mineraal-arme klei en daarmee één van de zachtste kleisoorten.  Ook zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid.  Speciaal voor de huid van het gezicht en de decolleté.


Voordelen
Werkt diep reinigend, verzacht littekens en spant de huid op (liftend effect). Effectief bij uitwendige huidverzorging, zoals het vertragen van de gevolgen van veroudering, verbetering van de onzuivere huid, verzorging en verzachting van een geïrriteerde huid.

Inhoud van de behandeling

  • Reiniging van de huid
  • Lichaamsscrub
  • Lichaamspakking
  • Huidverzorging